top of page

Video

Lennow Productions is content creator van bedrijfsfilms. Producent van memorabele aftermovies. En liefdevolle partner voor huwelijksvideo’s.
 
Ons creatieve team is specialist in digitale communicatie in de vorm van video. Met de blijvende opkomst van social media een essentieel onderdeel in uw communicatie.

Voorbeelden van onze videoproducties

CONTACT

Videoproductie met garantie op de wow-factor

Wat kunnen wij doen voor jouw bedrijf/evenement? Bel ons of stuur een mailtje en wij nodigen jou uit voor een aangename kennismaking.

Lennow Productions maakt sinds 2024 deel uit van de TM Group

Onze klanten

Soorten videoproducties

Bij Lennow Productions kennen we de wereld van video alsof we deze zelf hebben vormgegeven. We zijn in staat om alles wat jij bedenkt om te zetten in een awesome video.

 • Presenteer jouw bedrijf op de perfecte manier en ga voor een sterke eerste indruk. Vertel je verhaal en prikkel de emotie dankzij de kracht van video. Een bedrijfsfilm bindt en boeit jouw doelgroep.

 • Als productiehuis van meerdere televisieprogramma’s beschikken we over ruime ervaring op vlak van contentcreatie en oplevering van tv-reportages.

 • Zet jouw bedrijf op een unieke manier in de kijker met een gepersonaliseerde, driedelige minidocuserie en geef je klanten een bijzondere blik achter de schermen.

 • Trek meer sollicitanten aan met een aantrekkelijke rekruteringsvideo over jouw openstaande vacatures.

 • Breng je bedrijf naar ongeziene hoogtes.

  De dronebeelden, daar zorgen wij wel voor!

 • Herbeleef de emoties van de mooiste dag van jullie leven met een pakkende film.

 • Relive your party through the eye of the lens. Want feest zit óók in ons DNA.

 • Klinkt als muziek in de oren.

  Of was het nu jouw verhaal?

Bij Lennow zijn we pas tevreden als we hoogwaardige producties met de wow-factor en impact afleveren die echte emoties teeweegbrengen.

In onze films vertellen we jouw verhaal, waarin we jouw branding mooi in beeld brengen, je visie visualiseren en je passie laten uitstralen. Samen met jou maken wij een video die imponeert.

Waarom een video van Lennow Productions?

Harde werkers, die alleen tevreden zijn met een eindresultaat met de wow-factor.

Zorgt voor de totaalproductie van uw video. Van de uitwerking van een boeiend script, tot het effectief commercieel inzetten van je video.

Meedenken is één van onze krachten. Tijdens het opstellen van het storyboard en de brainstorm, werken we alles concreet uit, zodat ook voor jou het eindresultaat vooraf al helder is.

Altijd bereikbaar en een persoonlijke benadering: een videoproductie laten maken bij Lennow Productions betreft in onze ogen een samenwerking, want daarmee bereik je maximaal resultaat.

Beschikt over televisie-ervaring.

bottom of page