top of page

Portfolio

Lennow Productions is content creator van bedrijfsfilms, producent van memorabele aftermovies én liefdevolle partner voor huwelijksvideo’s. Ons creatieve team is specialist in digitale communicatie in de vorm van video.
 

CONTACT

Videoproductie met garantie op de wow-factor

Wat kunnen wij doen voor jouw bedrijf/evenement? Bel ons of stuur een mailtje en wij nodigen jou uit voor een aangename kennismaking.

Lennow Productions maakt sinds 2024 deel uit van de TM Group

Onze klanten

Bij Lennow zijn we pas tevreden als we hoogwaardige producties met de wow-factor en impact afleveren die echte emoties teeweegbrengen.

In onze films vertellen we jouw verhaal, waarin we jouw branding mooi in beeld brengen, je visie visualiseren en je passie laten uitstralen. Samen met jou maken wij een video die imponeert.

Waarom een video van Lennow Productions?

Harde werkers, die alleen tevreden zijn met een eindresultaat met de wow-factor.

Zorgt voor de totaalproductie van uw video. Van de uitwerking van een boeiend script, tot het effectief commercieel inzetten van je video.

Meedenken is één van onze krachten. Tijdens het opstellen van het storyboard en de brainstorm, werken we alles concreet uit, zodat ook voor jou het eindresultaat vooraf al helder is.

Altijd bereikbaar en een persoonlijke benadering: een videoproductie laten maken bij Lennow Productions betreft in onze ogen een samenwerking, want daarmee bereik je maximaal resultaat.

Beschikt over televisie-ervaring.

bottom of page