All rights reserved © 2018 This website and many more memories created by LENNOW PRODUCTIONS.

Thor Park

Thor Catering is de huiscateraar van Thor Central. Het verzorgt zo exclusief de catering van de Barbarazaal en alle MICE-gerelateerde evenementen in de Foyer (Meetings, Incentives, Conferences, Events). Dit is een vertrouwensteken van Thor Central in Thor Catering. 

Restaurant Partaasch is ontstaan vanuit de Genkse mijn. Het zwarte goud van het verleden is de kleurencode van Partaasch geworden: voornamelijk zwart, met subtiele toetsen van goud. Het restaurant is gelegen in Thor Park tussen twee mijnschachtbokken op het historische mijnterrein van Waterschei, recht in de oorsprong.

De Barbarazaal op de eerste verdieping van Thor Central staat volledig in het teken van lekker eten. Je wordt verwelkomd door een restaurant en verderop word je op de Food Plaza geflankeerd door glazen units waarin verschillende pop-up wereldkeukens huizen.

Brasserie Lampada is een moderne brasserie/freeflow met zelfbedieningsconcept. Je kan er in een informele setting op een gezellige Food Plaza met Spaanse Mercado-invloeden genieten van een snelle lunch in een anders-dan-anders eetervaring.

Klant: Thor​ Catering

Periode: augustus - september - oktober 2017

Takken: Video ~ Newspaper ~ Social Media

Video

Opening restaurant Partaasch in Thor Park van Genk

Bedrijfsfilm van restaurant Partaasch @Thor Central

Opening van de wondermooie Barbarazaal in Genk @Thor Central

Walkthrough Lampada: Waar ligt Lampada precies?

The story behind Partaasch: Partager, delen, de mijnen, Partaasch

  Newspaper ~ Social Media

Thor Catering betreft 4 aparte ondernemingen: Partaasch, Lampada, Barbarazaal & Thor Catering zelf. Daarom hebben we besloten hier een socialmediacampagne van 20 posts te hanteren en die onderling te verdelen. Bij deze campagne hebben we ons vooral gericht op het stimuleren van de naamsbekendheid, het bereik van de 4 ondernemingen lokaal vergroten en het volgersaantal verhogen. 

- Partaasch ging in 4 maanden tijd van 0 naar 1000 volgers en is nog steeds tellende... #Thatescaletedquickly

- Volledig volgeboekte opening van Partaasch op 17 september 2017. Maar liefst 185 mensen kwamen genieten van de eerste culinaire hoogstandjes geserveerd in Partaasch.

- Elke post die op een van de vier pagina's gepubliceerd wordt, kent een bereik van 5 000 - 20 000 mensen. 

Website

Partaasch

Lampada

De Barbarazaal

Thor Catering